Jepp, Konrad Krabba har haft sitt uruppförande! Igår kväll var jag med min gode vän Calle (vår gästartist på Gippande Gösen) och såg höstbusken av det goa Chalmersspexet Vera Taj Mahal. Jag säger bara en sak – repliken “Kolla, jag kan stå på händerna” var bland det mest klockrena som sagts på en scen på Chalmersspexet. Cool och spännande orkester (Mandolinen får högsta betyg) och partystämning rätt igenom. Bara att gratulera. Snart ses vi igen.

Därför är det särskilt kul att det var just vera veraspexets kalas som var allra först och fick höra uruppförandet av Konrad Krabba (jag är stans polis) (ladda ner den här). Konrad fick applåder och skratt, och jag blir stolt som en tupp. Att “du som är bandit” råkade bli spexets kassör var ju en pikant detalj. Varmt tack för Konrads fina mottagande, alla Veraiter. Och hur peppad blir man inte att få se Konrad och hans kompisar från piratpensionatet på en scen? Återkommer i frågan!