Idag kom domen i målet om Pirate Bay. Tänk om fler spred sin konst med Creative Commons-licens så slapp vi sådana dumheter. Nåväl. Myspace tillåter numera tio låtar per band och vi är snabba att sprida våra alster. Ta en tur till www.myspace.com/piratpensionat och hör de fyra nya låtarna där. Vem blir först?

Nu är jag dessutom igång med musikalen igen, skönt. Den låg och grodde i huvudet en månad, men ett par timmar igår tillsammans med Pernilla var precis vad jag behövde. Ge mig några dagar så har jag en första version klar. Räkna med att den behöver strykas ner för att bli bra (och stavfel på stavfel om jag känner mig själv rätt). Men den har sina ögonblick, helt klart. Konstapel Krabba blir en höjdare för någon att spela. “Buller? Buller? Här skall vara tyst efter mörkrets inbrott. Och inbrott är också olagligt.”