Klart att en polis skall ha en egen låt. Danne har alltid velat skriva en låt på G-em-C-D, så att man kan nynna sig igenom hela femtiotalet på samma ackordföljd, och Konrad fick bli figurant. En förhandsvariant finns nu upplagd här, medan vi jobbar med de sista instrumentspåren som skall till.

Boken är uppdaterad med Konrads sång. För att göra det enkelt för alla lade vi också ut en alla låtars texter och ackord i en samlingsfil. Dessa båda filer ligger här. Klicka, skriv ut, och så hem och lira. Har man tur finns låten på myspace.com/piratpensionat, annars finns den som pdf här. Eller så ber man oss om en gratis CD. Vi har haft nöjet att få skicka ut några skivor till nyfikna (ofta lärare, vilket är jätteroligt), och den som ber om en skiva från och med nu kan höra Konrads väna stämma i vardagsrummet eller bilen. “Hallå där, sådaär får man faktiskt inte göra!”