Visste ni att det finns många ord som rimmar på länder och stater? Det är kul att leka med som tema. Nursery Times and Capitals är ett miniprojekt där jag samlat några av de rim som poppar upp i huvudet med jämna mellanrum. Ofta mitt i natten – mycket irriterande men det får man leva med! Det är bara att pallra sig upp och skriva ner dem. Jag är uppe i typ fem hundra rim, inte dåligt, och några av dem är dessutom riktigt acceptabla.

Nursery rhymes and Capitals är en lek med ord och med barndomens olika känslor och upplevelser. Kanske är det någon av er som uppskattar tonen. Nu behöver orden bilder. Någon som är peppad att dela credits på detta? Pengar finns inga, bara en bok som vill bli tryckt.

En illustratör, mitt bästa rim för en illustratör – en ackompanjatör, dekoratör och kreatör som levandegör, och möjliggör att vi marknadsför. Själv är jag bara så himla mycket ingenjör.