I Billdal, Lindåsskolans matsal, 18.00 ikväll är det dags – urpremiär för minimusikalen Nära till Salt. Klicka på länken för att ladda ner allt material.

Här är urensemblen, på bild efter generalepetitionen i morse. Den allra första ensemblen i Nära till Salt är (från vänster till höger): Love som Jacobsson, Victor som David, Philip som Båtsman Bränning, Linnea som Sissela, Gabriel som Konrad Krabba och Felicia som en alldeles underbart auktoritär Grevinnan Drakensjöö.

Så duktiga allihop, liksom resten av barnen i de båda körerna. Kolla in lite av repetitionerna på detta lilla klipp, eller Gabriels goa Konrad Krabba på denna bild! Välkomna tillbaka senare ikväll eller imorgon för
bilder och kanske en video eller ljudsnutt från den allra, allra första föreställningen. Men först laddar vi en stund för premiären.