Äntligen. Det krävdes ett offentligt löfte på twitter för att få ur sig en av de många melodier som legat och snurrat i huvudet. Här är nu melodin Skilda håll till minimusikalen Vitterväder, för lågstadiet. Jag hade glömt sedan Piratpensionatet hur högt man måste lägga låtarna. Sedan sitter man sitter där och kliar sig i huvudet över hur man skall kunna sjunga in den själv, så ungarna kan lära sig. Nåväl. Här är den: http://twiturm.com/u4zub, och jag vill bara påpeka att någon redan laddat ner den. Glad, glad, glad blir jag av det.

Före denna sång möts nybyggarna och indianerna för första gången. Alla är de lite rädda över det okända. Därmed blir de arga på varandra eftersom ingen begriper den andre. Innan någon säger något man får ångra är det kanske bäst att de går åt skilda håll ett tag. Ungefär som man måste göra i alla mellanmänskliga relationer ibland.

Och här ligger den senaste versionen av manuset, med ackord och text till Skilda håll: