Eller så är det vi som är det. Besatta alltså. Nåväl. Ikväll har vi nyheter om inläsningen av Båtsman Bränning. Imorgon är det inplanerat en testläsning av ett par episoder med YNF!, en riktigt duktig ensemblist i Chalmersspexet när det begav sig för oss för några år sedan. YNF! fick sitt smeknamn efter en minst sagt oväntad serietidning. Lång historia, fråga inte mer nu. Det skall bli hur kul som helst att se hur den inspelningen blir, och hur den tar sig ut på nätet sedan. Ge mig några dagar efter inspelningen att leka med ljud och eventuella ljudeffekter så hittar ni den på min sida på Soundcloud sen.

I slutet av oktober planerar jag sedan ta med mig studion och familjen till Karlstad. Där skall vi spela in hela boken med hjälp av en fullständigt underbar röst. Nej, jag tänker inte berätta vem det är förrän det hela är klart. Ni känner honom inte. Fast det är klart, de av er som följer mig på twitter vet ju redan vem det är. För er andra: hans röst har en karaktär ni garanterat känner igen. Varmt, vänligt och intressant, men samtidigt uppfordrande som att den förväntar sig att lyssnaren skall ge berättelsen tid. Den svensk som inte ler igenkännande måste ha hoppat över sin barndom.