M31 skall uppträda på Vetenskapsfestivalen. Har ni hört. På temat ljus skall vi göra en multimediashow med videor, livemusik och frågestund. Tur att Calle inte bara är fena på piano utan också doktor i teoretisk fysik, annars hade vi varit kokta allihop. Nå, föruitom att spela själva och visa videor skall vi ska dela ut en liten go skrift med bakgrund till vad vi sjunger om, lagom roliga uppgifter och låtarna med text och ackord. Någon överraskning skall vi också kunna bjuda på. Hon heter Maria. Det blir en höjdare och en ny upplevelse för oss alla.
Platsen är sal HA2, Hörsalsvägen, Chalmers. Programmet finns här, och oss hittar ni den 20 april, punkt nr 27 (F-3, klockan 09.00), nr 63 (4-6, klockan 10.30) och
nr 101 (7-9, klockan 12.30). Tipsa lärare att boka snart, bokningen öppnar den 29 februari och det är först till kvarn! Vi har bara plats för två klasser per 45-minuters föreställning.

Några smakprov på vad det är frågan om kanske? En ljuvlig video där Anders sjunger sin spröda Stjärnljus. Den är på 89 MB men worth waiting for. Tillsammans med musiken är den riktigt vacker. Live låter Stjärnljus så här. Och här ligger en mp3 av den goa låten Alla Färger med Danne som sjunger i stämmor på sig själv i refrängen och Anders som testar sina nya trummor. Allt är inte heeeeelt klockrent klart ännu, vilket den här lilla repetitionsfilen av låten Ljuset genom Rutan visar. En fluga-på-väggen för den som vill tjuvlyssna på den kreativa processen.

För det finns alla färger i en stråle ljus.
Alla färger lyser upp mitt hus.

Varmt välkomna!

Bilder från Flickr, Creative Commons: blått av Sweetie187, rött av LoveBigIsland.