Här är du välkommen att ladda ner Båtsman Brännings Piratpensionat, komplett med sångtexter och några bilder. Ladda gärna hem, och skriv en kommentar vad du tycker. Här är boken:

Alla låtinspelningarna av demoversioner är klara. Alla låtar finns att ladda ner, det gör du här: https://ffkp.se/piratpensionat. Några låtar finns också på myspace.com/piratpensionat. Vill man ha en CD med låtarna är det bara att kasta iväg ett mail med sitt namn och postadress och namn till dan@mickla.se så ordnar vi det. Det har vi haft nöjet att göra några gånger!

Alla låtarnas texter och ackord ligger här:

Detta verk är licensierat under Creative Commons Erkännade-Ickekommersiell-Dela Lika 2.5 Sverige licens. Tjäna inga pengar på det utan att fråga oss, men ändra gärna, utveckla och/eller sprid. Kolla först rättigheterna på sidan 2 i boken.

Är det någon som läst historien om Bränning? Det vi är mest intresserade av är vad ni tycker. Skriv en kommentar.

Senaste uppdatering av detta inlägg den 1 juli 2011.