Nu ni. Förutom all musik och all text är nu alla bilder klara. Det vi gör nu är att sätta materialet i bokform och trycka den. Den
kommer nog att kosta en slant, men den kan fortfarande skrivas ut
härifrån, bilderna finns inlagda i texten nedan för den som har en bra skrivare eller en tolerant chef. Och både text, musik och bild får du i stort sett göra vad du vill med. Nästan.

Själv älskar jag Pernillas bilder för deras sätt att frigöra fantasin. För mig är det som om hela Bränningvärlden plötsligt stegade ut från mina tankar och ut i ljuset där ni andra kan se den. För mig fungerar de klockrent som brygga från den värld jag såg framför mig till det sätt som ni andra ser den. Kolla till exempel bilden på David liggande på märsen på sidan 87.

Efter tryckningen får det nog bli en releasefest på uteserveringen vid Café Skrädderiet i Kinna med
boksignering, livemusik från boken och öl och macka. Det får vi planera
över sommaren.