Sotarskolan är nu inte så långt från att bli färdig i en första version. Min ambition är att vara klar med den när semestern är över, och att ägna höstkvällarna åt att finslipa. Precis som Båtsman Brännings Piratpensionat ges Sotarskolan ut med Creative Commons-licens. Fri kultur! Gillar du inte slutet kan du därmed skriva om det och läsa in boken för radio om du vill. Eller så hittar du på något annat – kanske bara laddar ner boken och läser den. Under tiden du funderar över det skall jag skriva färdigt min version. Boken skrivs precis här, här ligger det som är skrivet oavsett skick.

De senaste nätternas arbete har sett en oväntad grävling och en lika oväntad järnvägsstation födas, och ny dialog mellan en naken kvinna och en förvånad lärare. Vi har också namngivit ett antal ovanliga bakterier och förklarat den nakna kvinnans motiv.